vineri, 4 ianuarie 2008

Renaştere

Te intrebi cum ar fi sa cazi in Black, sa te ascunzi in black si sa nu mai iesi vreo 2-3 zile, sa te imbraci in Black, sa ii canti la ureche Black, sa te ciupesti si sa fii Black. In general e mishto daca o faci la pleazna....nu te vad ceilalti asa cum esti, toti te vad Black, nimik nu te satura si vrei sa tot fie si sa fie..ai vrea sa razi si sa nu te mai opresti...ai vrea sa fi undeva unde te simti bine si sa nu mai pleci dar pana la urma se cam cere natural un Black pe tren si atunci nu mai razi si inevitabil tre' sa pleci de acolo.....dar pana la urma si viatza in Black e frumoasa, tragi un gat sa'ti faci curaj...iei o gura de aer bagi un Black No. 1 si'o tzigara si te bagi la ciupit frate ca noaptea'i lunga si sforaitoare dar totul e aleator.....chiar si plecarea, oriunde ar fi ea.



5 comentarii:

serban spunea...

la cat mai multe!
ps. incearca si ceva white ;)

fgc spunea...

iubire, am primit azi vestea aparitiei tale intuecate si m-am grabit sa te primesc cum se cuvine. asa ca sa ne renastem...

Unknown spunea...

Uom buna, daca nu discutam multe nu inseamna ca nu stiu sa te apreciez ca pe omul din spatele a doua boarfe negre care ar putea fi si albe daca ai avea sufletul negru...tu ai suflet! Reusita combinatie de mormant, cruce si apus, astept sa vad si rasaritul si spre ca n-ai sa-l postezi in 2012.

Anonim spunea...

ma bucur ca te simti norocos pt ca intr-adevar esti atat timp cat simti ;)

Anonim spunea...

Man, bine te-am gasit pe blog! Sa bem pentru inceputuri si pentru renasteri! cum spunea si mimi, stim ca nu esti black, sau doar black. stim ca nu esti totuna cu rolul pe care te-ai/ne-ai obisnuit sa-l joci.
si imi place cum scrii. tot inainte!