duminică, 18 mai 2008

Noaptea muzeelor, o noapte minunata, rasete si multe pule

A fost si noaptea muzeelor. A fost chiar fain. A fost prima oara cand am ales sa stau in Bucuresti in w\e'ul cu noaptea muzeelor, doar ca sa vad si eu atmosfera. Pai ce sa zic? Frumos dom'le, frumos. Strazile pline pana la refuz de lume "aiurea", tineri, babe, caini, cersetori, toti cu acelasi scop...acela de a vedea cat mai multe lucruri si de a scapa macar pt. o noapte de rutina zilnica, gen cratitza, job, blowjob (in cazul unora mai norocosi), scrabble, bere, role, muzica la player, somn, munte, mare, peshte etc.
A fost forfota mare, nu prea aveai sanse sa intri la muzeu daca veneai dupa ora 22:00 dar au fost si muzee care au fost mai accesibile adik mai ushor de intrat si anume Muzeul de istorie si Palatul Shutzu (Muzeul Municipiului Bucuresti). Pai cam eu am fost omul cu bafta ca tot voiam sa vad muzeul de istorie (muzeul unde a lucrat bunica'mea si eu inca nu il vizitasem), bivolu' cu mini-puterea lui de convingere a incercat sa spuna ca e de kkt, dar a fost chiar mishto pana la urma....intram, ne uitam derutati intrebandu'ne in ce parte sa apucam si avand in vedere ca avem spirit de turma de mioare eram intr-un fel de sir indian Sioux, numai ca nu dadeam ca bezmeticii din trup si labe ci mergeam cu chipuile incremenite si cu saliva in coltzul gurii si admiram aparatele foto de la 1800 si ceva. Bascalia de rigoare a fost din plin....dupa copia columnei lu' Traian (si nu Basescu), unde ne-am uitat la ce fel de perciuni aveau romanii ca dacii erau toti barboshi, am intrat si in camera tezaurului unde un nene dragutz ne indemna pe toti sa mergem "inainte-roata la stanga" - nu prea am inteles noi cam ce vroia dar ne-am descurcat iesind ca niste rebeli din sirul de detinuti care se formase in camera tezaurului unde erau cam 40 grade Celsius si unde bratarile dacice incepusera sa se topeasca (dar asta e o alta poveste). Dupa ce am fumat o tzigara si am purtat o discutie despre cum si cand s-ar putea prada muzeul am plecat catre Palatul Shutzu unde am admirat o colectie impresionanta (pt. mine) de tablouri si am descoperit lucruri uluitoare despre istoria Bucurestiului. OK....dupa ce am admirat tablourile si lucrurile de colectie, luminile colorate de pe cladirile muzeelor, fetele frumoase (o groaza, sa-mi bag pwla - apropo de titlu, bivolu' stie de ce), moshulica beat mort care dormea pe un Jeep, dupa ce am ascultat muzica redata la muzeul de arta (o combinatie ciudata dar care se potrivea perfect cu atmosfera), dupa ce am vazut 200 de Emo aruncandu'se plangand de pe Intercontinental, am plecat la bivol acasa unde am inceput cu un nes si un joc de scrabble si apoi (nu judecata) spre dimineatza m-am dus dreaq acasa.
Oricum tare combinatia si cu copii care le spun parintilor ca -"mami, tati ma duc si eu cu clasa la muzee". - Tata: bine draga, sa fi cuminte! - Da, tati....o sa beau doar trei beri si promit ca bag doar un H. Vorba lu bivolu', asa e si de pashte, mami mami, ma duc sa iau lumina in noaptea de inviere.....pai ba coaie, in cluburile de noapte nu se da lumina sfanta.
Pana una alta noaptea muzeelor rules.

Piss, porn, supozitor.

PS. poze pula.

Niciun comentariu: