vineri, 30 mai 2008

arta de a ciupi bine in rime

subiect 1: ...te tzine sa ma ciupesti pe mine? ca daca te tzine si eu ma simt bine atunci o sa fie bine si pt tine.....ca si pe mine ma tzine

subiect 2:
ma tzine sa-ti fac ce nu poate oricine..caci asta ma prinde doar pe mine..si cand te prind pe tine..e pt ca am sange-n mine..:D...si am sange-n mine...pt ca-mi permit sa te ciupesc pe tine..si asta pe mine ma tzine..mult si bine..si pe tine..ca doar asha faci si u cu mine..

subiect 1: cand ma ciupesti bine si te tzine...asculta bine....imi place sa te ciupesc pe tine bine, ca daca te tzine fa'ma si tu pe mine bine asa cum nu face oricine ...pe mine cand ma tzine te ciupesc bine....ca tie iti place ca mine.....oriunde ai fi cu mine stii f. bine ca tre sa ma faci asa cum stii tu cel mai bine..si cat te tzine....ca pe mine nu conteaza cat ma tzine....fa'ma bine sa nu mai pot iesi de sub tine.....ca daca as sta eu pe tine nu te'ar tzine sa iesi de sub mine.....ca acolo e bine.....monstrul din lockness vine.

subiect 2: oricum ma tzin bine cand monstru vine..da sa te tzii si u bine daca si mie -mi vine..ca sigur vine..si cand e de bine..e de foarte bine..pt mine..pt tine..nush..da ce ma-ntereseaza pe mine..normal ca conteaza pt mine ..tine:))))))..plm n-a iesit rima bine ..da las ca ma mai tzine..ce ma tzine..sa fac un coltz cu tine..aci am camere rotunzi ii bine..oricum ..coltzuri nu ma tzine cu altcineva..ca nu face bine..cine face bine..nicu -n coltzuri peste mine..:)))..sa te gandesti bine..si sa te tzii bine..ca daca vin peste tine nici un coltz nu te mai scapa de mine..:)..piss ..porn..coltzzzzzzzzz...
p.s. 31 de burtici ti le-as face si aici..ca sa stii u bine..ca cat de mishto -i cand stau pe tine:)))))...

subiect 1: cand te tzine pe tine, ma tzine si pe mine ca asa e foarte bine.....iar cand vine si la tine imi place si "la mine" (rima de'a'n pulea)...totul e bine la mine si la tine cand ne tzine.....iar cand stai pe mine fara patura pe tine si eu tzin mana bine....tie iti place sa ma faci pe mine cum stii tu mai bine....ca frateeee e bineeeeeee....si daca te tzii bine cand mnstru' vine tzinete de mine ca e cel mai bine.....si in coltz sa stai bine doar cu mine...ca iti place mult cum ma tzine pe mine totul despre tine.....ca asa imi vine sa ma bag la coltz cu tine.

subiect 2: frate le cam spui bine..sa dau io cu ceva -n tine..sa te pipai bine..si sa te las sa ma faci si u pe mine.:D...da cum stii u mai bine..ca la mine..cam conteaza..oricum e bine..cand is cu tine..ca tine..pe tine sub tine..langa tine..ma urc pe tine..si itzi fc ce stiu io mai bine..si daca te plangi n-o sa fie bine..ca nu te mai tzine nici paturica sa scapi de mine..
p.s. baaaaa...mesajele astea tre sa le stergi ca nu vreau sa-mi ia cineva rimele...tzin-te bine maine..pe scari..un melc mic vine..si in coltz..te bag si-mi vine sa ma sui pe tine..daca ma gandesc mai bine..

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mbooon!
Daca taiai cuvintele dintr-un ziar, le amestecai intr-o palarie sau intr-un prezervativ si extrageai apoi, rand pe rand cate unul ca la tombola iti iesea o rima de premiul Erotis Intergalactis si deveneai un al doilea Tristan Tzara!
Asa ca data aviatoare asculta-ma pe mine, va fi mult mai bine! :))))

Anonim spunea...

merge ...uitasem de melc ..si cele 31 de burtici nu-s de culinar..is de cort:)