vineri, 7 noiembrie 2014

bicla, ceai si socializare

Nu prea imi sta in fire sa particip de obicei la actiuni de genul training'uri, intalniri culturale, expozitii, lansari de carte etc dar am descoperit un nou tip de intalnire pt. mine numit Bike Talks organizat de cei de la SPOKES. Aceasta intalnire consta in primul rand in discutii despre bicicleta (intretinere, modele, ture cu bicicleta etc) Se pun intrebari, se aduc completari, servesti un ceai si un fursec si bonus socializezi cu oameni ok care impartasesc aceiasi pasiune...BICLA (cum i se spune mai modern :))

Pe langa persoanele pe care le intalnesti la spokes si deja poti deveni amic pentru ca te stii cu ei deja de la concursuri MTB, poti invata cum sa iti faci revizia bicicletei singur acasa (daca esti pasionat), recomandat este sa te duci la un specialist....a se nota ca prima data cand mi-am desfacut butucul de la roata de pe spate mi-au cazut pe jos in praf in curte toate bilele din butuc 16 - 18 la numar...de atunci stiu cam ce contine un butuc in interior....

Pot spune ca mi-a placut foarte mult intalnirea si cu siguranta o sa mai particip si la urmatoarele intalniri, existand deja o constanta la ei - in fiecare joi de la ora 19 la 21.

Poza de la intalnire.

PS. exista si butuci cu rulmenti si nu mai exista sansa  sa se imprastie bilele pe jos

Niciun comentariu: