joi, 19 februarie 2009

Am chitara mea, sunt metalist

Black metal, death metal, brutal metal, gothic metal, porn gore grind, metalcore, alternative, heavy metal, hard rock, viking metal, doom metal, grindcore, psihedelic rock, power metal, trash metal, progressive metal, folk metal, glam metal sunt cateva din genurile muzicii metal care imi vin acum in minte. Pe strada, in baruri, la concerte, la scoala, la job, intalnesti tot felul de oameni care asculta genul de muzica rock generalizat....acum fiecare asculta cate ceva, unii grohaieli, altii psihedelic, altii heavy....se contrazic intre ei pe muzica ca heavy e mai ok decat grohaielile, ca grohaielile sunt la putere, ca ghoticu te duce pe taramuri negre si pustiite de moarte (aici intervine frumusetea mortii), ca vikingu metal te face sa nu iti mai fie frica sa intrii singur intr-un bar de rockeri grei sa bei o bere singur sa te pishi si sa pleci, ca glam rock'ul cu toate ca nu prea se mai canta totusi ramane undeva in mintea multor rockeri, ca black'ul te face rau si scapi de frustrari, ca brutal core te face din copil un om mare, ca rock'ul alternativ inseamna Kurt Cobain si multe multe alte discutii foarte ok daca intr-adevar ai chef sa vorbesti doar despre muzica rock. Parerea mea e ca ceea ce iti suna tie bine la ureche si te face sa tzopai sau sa bagi un headbanging sau sa iei sticla de pe masa sa i-o dai lu' gagica'ta in cap sau sa incepi sa plangi sau sa iti tai venele sau sa grohai sau sa canti la o chitara imaginara, aceea este muzica cea mai buna ever.
Am zis, am zis.

PS. pentru cei care nu asculta muzica rock si cred ca rockerii sunt satanisti, nespalati, inculti samd....aflati dragii mei ca nu este asa.

Am zis si am si incheiat postarea. aaaa...ba nu.....pun si o poza.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu citeasca Vera, in rest este totul ok.

Anonim spunea...

Nenea asta din poza pare satanist totusi...desi n-are la gat o pentagrama, e doar o steluta:P Cat despre muzica, ai dreptate, daca te face sa dai din cap si sa simti ceva nu mai conteaza ca e heavy metal sau metalcore. sau conteaza doar pentru tine:)

Anonim spunea...

in legatura cu sticla al carei nefericit destin ar fi sa sfarseasca sparta in capul prietenei, eu am o idee mai buna:
-in caz ca e plina, se cere bauta
-in caz ca e goala...se mai cere una :)