duminică, 18 ianuarie 2009

Road trip de o zi la jumatatea iernii

16 ianuarie 2009 seara la Dominic

poze de familie...cu Sosoi, mima, hahaieli, bere si fumuri de tzigara. Honk nu a ghicit la mima cuvantul "franc" dar nici dominic nu a mimat bine.

incepuse sa ma futa la cap mosu cu somnu si pe Honk la fel, asa ca......somn de voie, dimineatza plecam in mult asteptatul road trip.

17 ianuarie 2009, 10 dim, plecarea - Corbu, Histria si Constanta
- dupa multe mocaieli.....am plecat. Drumul foarte ok pana la Navodari, din Navodari am plecat catre Corbul....vremea noroasa, dar uscata...fara semne de ploaie sau ninsoare....

Am urmat drumu catre plaja din satul Corbul iar in momentul in care am intrat pe plaja soarele si-a facut aparitia sarutandu'ne cu razele lui si certand gerul si briza marii ca incearca sa ne alunge de pe plaja. Miliarde de scoici pe plaja, o plaja pustie pe km intregi numai cu noi 4 (Vera, Bafta man, dominic si Vulturu), mainile erau inghetate dar trebuia sa ne facem provizii de scoici pt vara :)).

-plimbare la malul marii in ianuarie (ne ducem si noi cand putem...vara e prea scump si nu ne permitem, asa ca mergem iarna ca e mai ieftin :)) )

-miliarde de scoici dupa cum spuneam
-sa se mai spuna ca marea e dezolanta iarna....e total gresit, marea e de vazut in orice anotimp, important e sa nu te caci pe tine si sa fii comod si sa ai idei preconcepute ca marea e nashpa iarna.

-ruinele cetatii Histria. 10 ron biletul (muzeu + ruinele care sunt foarte mari)

-lacul......... (am uitat cum se numeste), foarte maaaareee si inghetat tun (a doua oara in viatza mea cand ma duc pe gheata unui lac inghetat)

-frever young \m/ \m/

Constanta, seara, foamea in glanda.

-cum sa faci o campeneasca cu salam de sibiu, kaiser, paine si eugenia in fatza casinoului din Constanta....


-bun frate, acum putem sa bagam si o baitza mica in mare

-inapoi in Bucuresti, de la km 50 pe autostrada ceatza foarte deasa...axim 10 - 12 m vizibilitate si totusi toti soferii circulam cu 120km/h.......nu am patzit nimik dac am apucat sa postez pe blog...vorba aia "foaie verde de piper, sa traiasca nea' sofer, ca ne plimba cu masina si consuma motorina"

...pana la urmatorul road trip va spun bafta man si va pup jos (asa de'al dreaq ce sunt).

2 comentarii:

Anonim spunea...

ai uitat sa zici ca din meniul campenesc facea parte si batonul de branza topita, spart cu cheia de la sertarul tau de la munca ( ca nah..cand e foamea mare, oamenii sunt inventivi)

lucian spunea...

F. tare. Faina idee. Pana ne luam si noi masina, ramane sa rumegam excursii fastuoase.
Pii...pa vineri, cum se spune, la micii tocatori zimtati care inoata in acvariu.