miercuri, 1 aprilie 2009

canci, nimic, aproape deloc

inspiratie, aberatie, creatie, ocupatie....n'am.....vine o vreme in care nu mai scrii nimik pe blog. te gandesti tu asa ca detinator al unui blog...cum plm si de ce nu mai bagi nimik? o poza, o fraza, un filmuletz, un kkt acolo cat de mic....cum e? plm...nu cred ca e ceva anume de vina ca nu mai am eu nimik in cap ca sa mai bag pe blog...ci pur si simplu e starea muribunda a mintii....ca vorba aia " omul traieste cat traieste si spre sfarsitul vietzii moare"

pissssss

2 comentarii:

zigfrid spunea...

pii daca e pe-asa, baga repede un ternipe sau un Adrian cantand Tutti-frutti. sa vezi ce chef de rotit o sa ai mai apoi....

pe de alta parte, plinul nu trebuie sa fie prea-plin, ca sparge basica udului. cand si cand, e bine sa iii dai si lui o pauza, un gol, ceva. ca sa nu-si muste singur coada.

in rest, iti urez spor la compuneri (pt. inceput, recomand una despre balta; nu tre sa contina decat minim 5 enunturi, maxim 11)

serban spunea...

man, o fi de la astenia de primavara... baga niste vitamine cu hamei si o sa-ti vina iar de scris. Creanga asa a facut de a scos "Povestea.. aia" :))

Deschide si tu retina mai mult spre lumea din metrou si sigur gasesti un subiect. Oricum, spre sfarsitul vietii mori. Macar sa ai un blog cat mai plin :))